Vision4U har abonnementsløsninger på alle vores kontaktlinser, til nogle af landets skarpeste priser og bedste vilkår. Med vores abonnementer har, i modsætning til mange optikere, ingen bindingsperiode, og ingen opsigelsesperiode. Dette gør at alle abonnementer hos Vision4U er risikofrie, da de kan opsiges uden varsel. Ydermere er der fordele såsom ekstra linser til rejser, automatiske rabatter, og gratis linsevæsker. Vision4U forhandler udelukkende originale kontaktlinser, og alle vores kontaktlinser er fra produktlinjer såsom Acuvue, Biomedics, BioTrue, Clarity, Dailies, SofLens, MyDay, Biofinity, Air Optix, PureVision og Proclear, mærker som er brugt landet over. Vi udbyder abonnementer på kontaktlinser fra anerkendte producenter som Cooper Vision, Johnson & Johnson, Bausch + Lomb, Miru, og Alcon. Vision4U har skåret det dyreste led væk i kontaktlinse branchen, nemlig den fysiske forretning, og vi kan derfor sælge originale mærker, til priser helt op til 60% billigere end din lokale optiker.

Sådan Opretter Du Abonnement

Risikofrit

Hos Vision4U holder vi af brugervenlige løsninger, derfor er der ingen bindingsperioder på vores abonnementer, og du kan afmelde et abonnement, uden varsel, fra din egen computer. Det betyder at hvis du ikke ønsker at fortsætte dit abonnement, så kan du afmelde det på under ét minut.


Automatisk fornyelse

Når du har abonnement skal du aldrig tænke på at bestille nye linser. Du får automatisk tilsendt nye linser, som ankommer senest 3 dage før du løber tør.


Undgå forsinkelser

Med abonnement bliver dine kontaktlinser bestilt fra producenten en måned før du skal bruge dem, således at vi har dem på lager i god tid. Dette gør at dine linser altid kommer frem til tiden, når dit abonnement fornyes.


Gratis linsevæske eller 5% rabat

Med hver ny forsendelse, får enten en gratis linsevæske af dit valg (månedslinser og 14-dags linser), eller 5% rabat (1-dags linser).


Automatisk rabat

Med vores abonnement er du altid sikret den bedste pris. Det betyder, at hvis dit abonnement bliver fornyet, mens vi har en tilbudskampagne, der inkludere dit produkt, så får automatisk tilbudsprisen.


Sådan Opretter Du Abonnement

Ekstra linser til rejsen

Hvis du skal på sommerferie eller forretningsrejse, så kan du få tilsendt dine linser før tid, så du har nok linser til at tage med på rejsen.


Nemt at oprette - Nemt at afmelde

Abonnement hos Vision4U er så nemt som det kan blive. Du skal blot vælge abonnement på vores side, og fortsætte som et normalt køb. Hvis du ønsker at afmelde, kan du ligeledes gøre det online. Det bliver ikke nemmere.


Vision4U: "Because clear vision is a human right"