Vision4U har abonnementsløsninger på alle vores kontaktlinser, til nogle af landets skarpeste priser og bedste vilkår. Der er mange fordele ved et abonnement hos Vision4U, her i blandt ekstra linser til rejser, 0 kroner i oprettelse, og gratis fragt. Vision4U forhandler udelukkende originale kontaktlinser, og alle vores kontaktlinser er fra kendte mærker såsom Acuvue, Biomedics, BioTrue, Clarity, Dailies, SofLens, MyDay, Biofinity, Air Optix, PureVision og Proclear, mærker som er brugt landet over. Vi udbyder abonnementer på kontaktlinser fra anerkendte producenter som Cooper Vision, Johnson & Johnson, Bausch + Lomb, Miru, og Alcon. Vision4U har skåret det dyreste led væk i kontaktlinsebranchen, nemlig den fysiske forretning, og vi kan derfor sælge originale mærker, til priser helt op til 60% billigere end din lokale optiker.

Sådan Opretter Du Abonnement

Linser hver 3 måned, uden binding

Hos Vision4U sender vi linser til 3 måneder af gangen, for at det skal være så nemt som muligt for dig. Vi bestiller automatisk dine linser hejm og sender dem i god tid så du ikke løber tør. Du kan til enhver tid ændre i dit abbonnement eller udskyde vores forsendelser.


Gratis fragt

Når du har abonnement skal du aldrig tænke på skjulte udgifter, eller ekstra regninger. Derfor er fragten også gratis, når du tegner abonnement hos Vision4U.


Undgå forsinkelser

Med abonnement bliver dine kontaktlinser bestilt fra producenten en måned før du skal bruge dem, således at vi har dem på lager i god tid. Dette gør at dine linser altid kommer frem til tiden, når dit abonnement fornyes.


Gratis oprettelse

Hos Vision4U er der ingen ekstra gebyrer. Oprettelse er altid gratis, og derfor er alle vores abonnementer også risikofri.


20% rabat første måned

Hos Vision4U ved vi at det kræver tillid at tegne et abonnement, og den tillid vil vi gerne anerkende. Derfor har vores abonnementer 20% rabat på den første måned, og ingen binding.


Sådan Opretter Du Abonnement

Ingen Binding

Vision4U har ingen binding på abonnementerne. Det betyder at du altid kan sige dit abonnement op.


Nemt at oprette - Nemt at afmelde

Abonnement hos Vision4U er så nemt som det kan blive. Du skal blot vælge abonnement på vores side, og fortsætte som et normalt køb. Hvis du ønsker at afmelde, kan du ligeledes gøre det online. Det bliver ikke nemmere.


Vision4U: "Because clear vision is a human right"